Здрасти Зиготке, много яко име имаш

Искам да ти кажа хич да не се притесняваш и хич да не ти пука. Нищо няма да ти стане от амфетаминките, вервай ми

Аз също взимам и то вече от около година- две май вече стана, ама на, ето че нищо ми няма. Нищо лошо няма в това, щом са създадени тия неща, значи има за какво-имат някаква цел. И аз ще ти кажа каква им е целта-да правят живота по-разнообразен и весел:))) И аз като тебе в началото бях в голяма дилема, щото моите хора взимаха, ама имах една приятелка дето с нея се познаваме още от малки и дето все ми дуднеше на главата и ми обясняваше, че е вредно и опасно. Направо се чувствах все едно съм на разговор при някакъв психоло0г или психиатър. И всичко т'ва яко ме психясваше. Тя само ми обясняваше какво може да стане от това, от онова, че имала познати дето даже са дали фира и че трябва да внимавам. Хубаво, ама моите хора взимат и аз няма как да се цепя, особено като гледам как те си правят кефа. А тя яко ме сдухваше, като ми ги надранка едни такива и после няколко дена съм като попарен, тресе ме велика депресия.Тя не е взимала и няма как да знае какво ми е. Плюс това моите хора няма как да ги оставя, а е тъпо само аз да не взимам. И така си реших проблема - просто спрях да се виждам с нея, за да не ми дудне. Хора всякакви, идеали всякакви и затова всеки сам си избира. И ето вече колко време мина, на мен ми няма нищо. А си взимам - по един, два пъти, по някога и по три, четири пъти на седмица, ама нищо ми няма, не съм зависим, просто така ми е яко. Така, че Зиготке, недей да слушаш хората, всеки ще ти казва различни неща, важно е ти какво мислиш и ти как си, ако ти е кеф, остави ги тези бабини бращулевиници. ЕЕ, естесвено трябва да внимаваш и да не прекаляваш, но това всеки сам си го усеща:))Дразнят ме тия взезнайковци, които си мислят, че всичко знаят и без да са взимали нищо си мислят, че са светнати по всички въпроси. Не е така. Ето, аз съм жив пример и съм готов да споря с всеки, който не е съгласен или не ми вярва.